Welke vluchten bieden wij aan?

Vluchten voor bedrijfsleiders

Moet u als CEO, manager… vaak de baan op en ziet u op tegen de lange ritten en bijhorende verkeersellende? Dan is uw vervoer via onze helikopter dé oplossing. Sta op enkele minuten tijd van de ene plaats op de andere. Hierdoor zal u veel sneller en efficiënter te werk kunnen gaan en uw klanten een vlotte service aanbieden.

Duurtijd:

In onderling overleg

Prijs:

Prijs af te spreken

Vluchten voor specifieke gelegenheden

Heeft u iets te vieren en wenst u hiervoor een speciale touch aan de gelegenheid te geven? Neem dan plaats in onze JetRanger Bell 206. Enkele voorbeelden van deze gelegenheden zijn: een huwelijk, een speciale verjaardag, een verrassingsetentje op zaterdagavond in Chateau du Faucon met overnachting
(ten zuiden van Bouillon)…

Duurtijd:

In onderling overleg

Prijs:

Prijs af te spreken

Een luchtdoop om nooit te vergeten

Dé ideale manier om kennis te maken met onze helikopter. Ervaar een korte maar krachtige en unieke belevenis. Uiterst geschikt om aan uzelf en uw dierbaren te schenken. Of verras uw trouwe klanten, medewerkers of uitstekende verkopers met een uniek cadeau. U kan met onze piloot opstijgen vanop een erkende landingsplaats (vlieghaven Wevelgem, etc.…). Bij voldoende aanvragen en deelnemers, kunnen wij opstijgen en landen vanop een lokale tijdelijke helispot (hiervoor dienen wij aanvraag in te dienen bij het Bestuur der Luchtvaart).

Duurtijd:

In onderling overleg

Prijs:

Prijs af te spreken

Uitgebreide kennismakingsvlucht

Vraagt u zich af hoe onze mooie Vlaamse steden en gemeenten eruit zien vanuit de lucht? Of droomt u ervan om de golvende zee vanop een aanzienlijke hoogte waar te nemen. Dan kan u een rondvlucht boeken bijvoorbeeld langs de kust of boven Gent en Antwerpen.

Duurtijd:

45 min

Prijs:

€ 1.030 (incl. btw)

Toeristische vluchten

Met het gezin of vrienden een unieke, leerrijke en onvergetelijke tour vanuit de lucht beleven? Dan kunnen wij u verschillende formules aanbieden. Ontdek de monumenten van WO I (Tyne Cot Cemetry, de Ijzertoren, de Menenpoort…). Of spot samen met ons zeehonden langs de Westerschelde. En misschien zijn de bezienswaardigheden in Brussel wel iets voor u? Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden. Wenst u een andere route of bezienswaardigheden te kiezen? Geef ons dan zeker uw voorstel door. Wij doen er alles aan om u een prettige en aangename vlucht naar wens te bezorgen

Duurtijd:

60 min

Prijs:

€ 1.250 (incl. btw)

Individuele rondvlucht over uw huis, zaak of streek

Nieuwsgierig hoe piloten en passagiers uw huis of streek vanuit de lucht zien. Ervaar het met onze helikoptervlucht zelf. Vergeet alvast uw smartphone of camera niet om adembenemende luchtfoto’s te maken. Of wens je zelf spectaculaire beelden te maken van uw zaak om te gebruiken als promotiemateriaal?

Duurtijd:

In onderling overleg

Prijs:

Prijs af te spreken

Onze troeven

Onvergetelijke ervaring

Ervaar de wereld vanuit vogelperspectief. Maak je vliegdromen waar.

Vluchten op maat

Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen en verzoeken. En bieden dé geschikte vlucht aan.

Gediplomeerde Piloten

Neem plaats bij onze betrouwbare piloten met jarenlange ervaring.

Excellente Service

HeliXperience staat garant voor een correcte en stipte dienstverlening.

Take off

klaar voor deze unieke ervaring?

Neem contact met ons op en fasten your seatbelt!

Wenst u een vlucht te boeken of heeft u een specifiek verzoek? Stuur ons dan een e-mail. Wij nemen hierna contact met u op om verdere afspraken te maken.